Gwarantujemy:

Produkty wysokiej jakości
Bezpieczne zakupy
Szybką dostawę

Fasola Adzuki na kiełki

Producent: Vilmorin

Dostępność: Jest Jest (2 szt.)
Czas realizacji: 24h
    Czas realizacji: 24 h
  • 2,20 zł 1,80 zł Cena netto: 1,71 zł
  • szt.

Fasola adzuki na kiełki 

Czerwone fasolki adzuki są powszechnie stosowane w kuchni azjatyckiej, z której się wywodzą. Zawierają większość aminokwasów i białka. Są też wyjątkowo bogate w żelazo, wapń oraz witaminę B3 (niacynę) i witaminę B9 (kwas foliowy). Kiełki adzuki są szczególnie polecane przy chorobach trzustki i nerek.

Kiełkowanie najlepiej zacząć od namaczania nasion: 10-12 h Czas kiełkowania: 5-6 dni

Kiełki fasoli adzuki najlepiej konsumować na surowo do kanapek, twarogu i sałatek.

Akcesoria

Polecamy produkty